Šodien vārdadienu svin:Agija, Aldonis
Latviski
Galvenā   »   BŪVĶĪMIJA, KRĀSAS   »   KRĀSAS   »   Fasādei

Fasādei
Izdrukāt

Eskaro AURA FASAD RESIDENS
AKRILA LATEKSA KRĀSA


Parametrs:   Krāsa: Nenoteikta  Nenoteikta 
Kods:55_20953
Ražotājs:ESKARO
Fasējums:spainis 
Iepakojumā:4.5/ 9 L 
Bāze:ūdens 
Cena:22.41 € 





Modelis:  4.5LDaudzums:      

IDEĀLI PIEMĒROTA PIELIETOŠANAI ĒKU FASĀDES SILTINĀŠANAS SISTĒMĀS AR MINERĀLAJIEM PĀRKLĀJUMIEM, KĀ ARĪ RESTAURĀCIJAS DARBU LAIKĀ.

 

Pielietošana

Balta, matēta, pašattīroša akrilāta fasādes krāsa, modificēta ar siloksānu. Paredzēta izturīga cementa apmetuma krāsošanai, betona, vieglbetona, asbesta cementa, silikātķieģeļu, kā arī dzīvojamo telpu, ofisu, veikalu, kāpņu griestu un sienu krāsošanai.

Īpašības

Veido tvaika caurlaidīgu slāni, kas ir noturīgs pret atmosfēras un mehānisko ietekmi (arī rūpniecisku vidi un jūras tuvumu). Noturīga pret UV starojumu. Piemīt ūdensatgrūšanas spēja un pašattīrošas īpašības, kā arī laba tvaika caurlaidība iekštelpā. Viegli klājas, piemīt laba adhēzija pie virsmas.

Matējuma pakāpe

Pilnīgi matēta

Virsmas sagatavošana

Virsmai ir jābūt sausai, tīrai un jāpiemīt pietiekošām nesošām īpašībām. Netīrumus, atslāņojumus, nedrošus, birstošus posmus un vielas, kas samazina krāsas adhēziju pie virsmas (putekļus, taukus, eļļas utt.) – cītīgi notīrīt. Plaisas un bedrītes aizpildīt ar piemērotu šķidrumu vai špakteli. Porainas un putekļainas virsmas pirms krāsošanas apstrādāt ar TM Aura vai TM Eskaro gruntīm. Metāliskās

daļas apstrādāt ar pretkorozijas grunti. Ar eļļas vai emaljas krāsām agrāk krāsotas virsmas attīrīt no atlecošā materiāla un putekļiem. Svaigas apmetuma – cementa virsmas pirms krāsošanas žāvēt ne mazāk kā 1 mēnesi. Vietas fasādē, kuras ir skāris pelējums, rūpīgi un mehāniski attīrīt un apstrādāt ar līdzekļiem BIOTOL vai BIOTOL SPRAY no TM Eskaro. Pēc tam noskalot ar ūdeni un izžāvēt.

Uzklāšana

Uzklāšanas un žūšanas laikā gaisa un virsmas temperatūra nedrīkst būt zemāka kā +100 C. Jāizvairās krāsot temperatūrā, kas pārsniedz +300 C, pie tiešiem saules stariem, kā arī miglas un lietus laikā bez speciāliem plēves aizsargiem, kas ierobežo atmosfēras ietekmi. Pirms lietošanas samaisīt. Pirms lielu platību krāsošanas ar tonētu krāsu, samaisīt pietiekošu krāsas daudzumu vienā traukā. Krāsu uzklāt ar prolona, faktūras vai vilnas rullīti. Pieļaujas gaisa smidzinātāja izmantošana (uzgalis – 0,026-0,031’’). Lai iegūtu dekoratīvu virsmu, izmantot faktūras rullīšus, otas, zobšpakteli, izsmidzinātāju un citus instrumentus, 10-15 minūtes pēc krāsas uzklāšanas. Pie nelielu virsmu dekoratīvās apstrādes krāsu var uzklāt ar špakteļlāpstu no nerūsējošā tērauda, ar kārtu apmēram līdz 2,5mm. Krāsu uzklāt ar rullīti 2-3 kārtās. Pirmajai kārtai krāsai var piejaukt ūdeni līdz 5% no kopējā tilpuma. Pie krāsas izmantošanas ārdarbos, lai pastiprinātu fungicīdu īpašības un veicinātu pelējuma sēnītes profilaksi, pie krāsas piejaukt līdzekli BIOTOL, attiecībā 25-30ml uz 1 litru un rūpīgi sajaukt.

Darba instrumenti

Porolona, vilnas rullītis, smidzinātājs. Pēc darba beigām nomazgāt ar ūdeni.

Darba temepratūra

Virs 100 C

Saistviela

 

Šķīdinātājs

Ūdens, līdz 5%

Patēriņš

4-7 m2/ l

Žūšanas laiks

Otrajai kārtai – 2-4 stundas, pilnīga izžūšana – 6-8 stundas pie temperatūras 200  un gaisa mitruma 65%.

Blīvums

 

Sausais atlikums

 

Uzglabāšana

2 gadi cieši noslēgtā tarā pie temperatūras 50 C.

Tonēšana

ESKAROCOLOR sistēma, TM AURA gaišās krāsas toņpastas.

Utilizācija

Neliet kanalizācijā, izvairīties no nokļūšanas apkārtējā vidē, lietojot ievērot darba higiēnas noteikumus. Izžuvušas krāsas atlikumus jāutilizē, kā sadzīves atkritumi, polimēra taru jāsavāc priekš otrreizējas pārstrādes, vai jāutilizē kā sadzīves atkritumi.

Gaistošās organiskās vielas

Pieļaujamais saturs sastāvam (l/a) 40 g/L (2010)

Max saturs                                40 g/L

 


Lūdzam ievērot

  • Cenas norādītas latos vai eiro ar PVN 21% izņemot:
    • kokmateriālus - dēļus, mietiņus un mietiņu pusītes.
  • Preču aprakstiem un attēliem ir informatīva nozīme, parametros vai komplektācijās ir iespējamas ražotāju noteiktās izmaiņas.
  • Konkrētos jautājumos par precēm varat sazināties ar mums.

 

 
  Pirkumu grozs 

Jūsu grozā
nav preču
 
 
  Lietotāju sitēma  
 
 
  Precu salīdzināšana 
 


Salidzini.lv - Interneta veikalu mekletajs
Top.LV
Latvijas Reitingi