Šodien vārdadienu svin:Agija, Aldonis
Latviski
Galvenā   »   BŪVĶĪMIJA, KRĀSAS   »   KRĀSAS   »   Fasādei

Fasādei
Izdrukāt

ESKARO Veranda
EĻĻAS-AKRILA KRĀSA KOKAM


Parametrs:   Krāsa: Nenoteikta  Nenoteikta 
Kods:Veranda/0,95L
Ražotājs:ESKARO
Preces tips:Veranda
Fasējums:spainis 
Iepakojumā:2.85/ 9.5 L 
Cena:19.55 € 





Modelis:  2.85LDaudzums:      
Pielietošana
Pusmatēta pret atmosfēras iedarbības eļļas-akrila krāsa koka virsmu krāsošanai ārdarbos. Pielietošana: jaunu vai agrāk krāsotu koka sienu, apšuvumu dēļu, sētu utt. krāsošanai.
Īpašības
Krāsa satur vielas, kuras teicami aizsargā koksni no kaitīgās atmosfēras iedarbības.
Matējuma pakāpe
Pusmatēta (25)
Virsmas sagatavošana
Nekrāsota virsma. Notīrīt no putekļiem, netīrumiem, zāģu skaidām. Vieta, kuru skāris pelējums, notīrīt un apstrādāt ar līdzekli BIOTOL, noskalot ar ūdeni un izžāvēt. Visu krāsojamo virsmu pārklāt ar līdzekli AURA BIOTOL. Zaru vietas no sveķu traipiem attīrīt un apstrādāt ar  laku OKSAKRUNT. Metāliskas detaļas attīrīt no rūsas un nogruntēt ar metāla krāsu ACCORD KRUNT. Gludi ēvelētas virsmas, uzlabojot pārklājuma adhēziju, nogrunēt ar krāsu VERANDA PRIMER. Iepriekš krāsotas virsmas. Attīrīt no virsmas lobošos krāsu. Stipri netīru virsmu ieteicams nomazgāt ar 3-5% sodas šķīdumu. Vieta, kuru skāris pelējums, notīrīt un apstrādāt ar līdzekli BIOTOL OPTIMA, noskalot ar ūdeni un izžāvēt. Vecus sapujušus dēļus nomainīt uz jauniem. Metāla virsmas attīrīt no rūsas un nogruntēt ar metāla krāsu ACCORD KRUNT. Attīrītas tīras koka virsmas pārklāt ar līdzekli PINO PLUS un nogruntēt ar krāsu VERANDA PRIMER. Lūgums ievērot visu augstākminēto līdzekļu lietošanas instrukcijas.
Uzklāšana
Krāsu rūpīgi samaisīt, nepieciešamības gadījumā šķaidīt ar ūdeni (ne vairāk kā 5% pēc apjoma). Uzklāt 1-2 kārtas ar otu, rullīti vai smidzinātāju (uzgaļa garums 0,018 – 0,023’’). Īpaši uzmanīgi gruntēt un krāsot dēļu galus. Ar tonētu krāsu krāsojot lielu virsmu, to vēlams samaisīt vienā traukā.
Darba instrumenti
Rullītis, ota, smidzinātājs. Pēc darba beigām nomazgāt ar ūdeni.
Uzklāšanas noteikumi
Krāsojamai virsmai jābūt tīrai un sausai (mitrums ne vairāk kā 20%), gaisa temperatūra virs +5C un gaisa mitrums zemāks par 80%. Izvairīties no krāsošanas augstā gaisa temperatūrā, pie tiešiem saules stariem, tāpat lietus un miglas laikā.
Saistviela
Akrilāts, modificēta eļļa
Šķīdinātājs
Ūdens, līdz 5%
Patēriņš
Zāgēts materiāls 4-6 m2/ l, ēvelēts materiāls 8 -10 m2/ l
Žūšanas laiks
Otrās kārtas uzklāšanai – ne mazāk kā 3 stundas, pilnīga izžūšana - 10 stundas pie temperatūras 200  un gaisa mitruma 80%.
Blīvums
~ 1,3 kg / l
Sausais atlikums
~55%
Uzglabāšana
3 gadi cieši noslēgtā tarā. Sargāt no sasalšanas.
Tonēšana
ESKAROCOLOR sistēma
Piesardzības pasākumi
Xi, kairinošs. Nokļūstot uz ādas var izraisīt alerģiju. Glabāt bērniem nepieejamā vietā. Nēsāt piemērotus aizsargcimdus. Norīšanas gadījumā nekavējoties doties pie ārsta, uzrādot taru vai produkta etiķeti. Neliet kanalizācijā, izvairīties no nokļūšanas apkārtējā vidē, lietojot ievērot darba higiēnas noteikumus. Izžuvušas krāsas atlikumus jāutilizē, kā sadzīves atkritumi.

 


Lūdzam ievērot

  • Cenas norādītas latos vai eiro ar PVN 21% izņemot:
    • kokmateriālus - dēļus, mietiņus un mietiņu pusītes.
  • Preču aprakstiem un attēliem ir informatīva nozīme, parametros vai komplektācijās ir iespējamas ražotāju noteiktās izmaiņas.
  • Konkrētos jautājumos par precēm varat sazināties ar mums.

 

 
  Pirkumu grozs 

Jūsu grozā
nav preču
 
 
  Lietotāju sitēma  
 
 
  Precu salīdzināšana 
 


Salidzini.lv - Interneta veikalu mekletajs
Top.LV
Latvijas Reitingi