Šodien vārdadienu svin:Agija, Aldonis
Latviski

Interjeram
Izdrukāt

ESKARO Aura Dekor Relief, 9L
STRUKTŪRAS KRĀSA


Kods:Relief/10.6
Ražotājs:ESKARO
Preces tips:Eskaro Relief
Fasējums:spainis 
Iepakojumā:9 L 
Cena:34.38 € 




( + ) palielināt


Daudzums:      
  • GATAVA LIETOŠANAI STRUKTŪRAS, AKRILĀTA KRĀSA AR MARMORA DRUPATĀM, KAS RADA DEKORATĪVU AIZSARGPĀRKLĀJUMU FASĀDĒM UN INTERJERIEM
  • VEIDO PRET ATMOSFĒRAS UN MEHĀNISKO IEDARBĪBU – NOTURĪGU UN ELASTĪGU PĀRKLĀJUMU
  • PIEMĪT AUGSTA TVAIKA CAURLAIDĪBA UN ŪDENS ATGRŪŠANAS ĪPAŠĪBAS

 

 

Pielietošana
Paredzēta izturīga  cementa apmetuma krāsošanai, betona, vieglbetona, asbesta cementa, silikātķieģeļu, kā arī dzīvojamo telpu, ofisu, veikalu, kāpņu griestu un sienu krāsošanai.
Īpašības
Pārklājums ir izturīgs pret klimata ietekmi. Piemīt laba tvaika caurlaidība un lieliska ūdens atgrūšanas spēja. Viegli klājas un strukturējas, piemīt laba adhēzija pie virsmas. Veido dekoratīvu reljefa pārklājumu, kas nosedz sīkus nelīdzenumus. Pārklājuma veids atkarīgs no uzklāšanas tehnikas. Produkts satur minimālu lidojošo šķīdinātāju daudzumu un neizdala veselībai kaitīgas vielas.
Virsmas sagatavošana
Virsmai ir jābūt sausai, tīrai un jāpiemīt pietiekošām nesošām īpašībām. Netīrumus, atslāņojumus, nedrošus, birstošus posmus un vietas, kas samazina krāsas adhēziju pie virsmas (putekļus, taukus, eļļas u.c.) – cītīgi notīrīt. Plaisas un bedrītes aizpildīt ar piemērotu remonta šķidrumu vai špakteli. Porainas vai putekļainas virsmas pirms krāsošanas apstrādāt ar TM Aura vai TM Eskaro gruntīm. Metāliskās daļas apstrādāt ar pretkorozijas grunti. Ar eļļas vai emaljas krāsām agrāk krāsotas virsmas attīrīt no atlecošā pārklājuma un putekļiem. Svaigas apmetuma – cementa virsmas pirms krāsošanas žāvēt ne mazāk kā 1 mēnesi. Vietas fasādē, kuras ir skāris pelējums, rūpīgi mehāniski attīrīt un apstrādāt ar līdzekļiem Biotol vai Biotol Spray, no TM Eskaro. Pēc tam noskalot ar ūdeni un izžāvēt.
Uzklāšana
Žūšanas un uzklāšanas laikā, gaisā, krāsojāmas virsmas temperatūra nedrīkst būt zemāka kā + 10C. Jāizvairās krāsot temperatūrā, kas pārsniedz +30C, pie tiešiem saules stariem, kā arī lietus un miglas laikā, bez speciāliem plēves aizsargiem, kas ierobežo atmosfēras ietekmi. Pirms lietošanas samaisīt. Pirms lielu platību krāsošanas ar tonētu krāsu, samaisīt pietiekošu krāsas daudzumu vienā trauku. Krāsu uzklāt ar porolona, faktūras vai vilnas rullīti. Pieļaujas gaisa smidzinātāja izmantošana (prauslas diametrs ne mazāk kā 2 mm). Lai iegūtu dekoratīvu virsmu, izmantot faktūras rullīšus, otas, zobšpakteli, izlīdzinātāju un citus instrumentus 10 – 15 minūtes, pēc krāsas uzklāšanas. Pie nelielu virsmu dekoratīvās apstrādes krāsu var uzklāt ar špakteļlāpstu no nerūsējoša tērauda ar kārtu apmēram līdz 2,5 mm. Pie krāsas izmantošanas ārdarbos, lai pastiprinātu fungicīdu īpašības un veicinātu pelējuma sēnītes profilaksi, pie krāsas piejaukt līdzekli Biotol, attiecībā 25 – 30ml uz 1 litru, un rūpīgi sajaukt.
Darba instrumenti
Porolona, struktūras, vilnas rullītis. Pēc darba beigām mazgāt ar ūdeni.
Darba temepratūra
Virs 10C
Patēriņš
~2-3 m2/ l, atkarīgs no uzklāšanas metodes.
Žūšanas laiks
Sausa – uz virsmas pēc 2 – 6 stundām, atkarībā no kārtas biezuma pie temperatūras +20C un gaisa mitruma 65%. Pilnīgi sausa – priekš pārkrāsošanas – pēc 1-2 dienām. Pie zemākas temperaturas un lielāka mitruma žūšanas laiks palielinās.
Uzglabāšana
2 gadi cieši noslēgtā tarā, pie temperatūras +5C.
Tonēšana
Ar TM Aura gaišās krāsas toņpastām (ne vairāk kā 2% pēc apjoma), ESKAROCOLOR toņu sistēma. Ja krāsai tiek piejaukti dabiskie palīglīdzekļi, ir jārēķinās, ka iespējamas minimālas toņu izmaiņas. Tāpēc ir jāizmanto materiāli no vienas partijas jeb arī jāsajauc iepriekšējie materiāli no dažādām partijām. Iegūto faktūras virsmu, pēc pilnīgas nožūšanas, papildus efekta iegūšanai, var krāsot ar atbilstošām emulsijas krāsām no TM Aura vai TM Eskaro.
Utilizācija
Utilizēt kā sadzīves atkritumus.
Gaistošās organiskās vielas
Pieļaujamais saturs sastāvam (l/a) 40 g/L (2010)
Max saturs                                40 g/L

 


Lūdzam ievērot

  • Cenas norādītas latos vai eiro ar PVN 21% izņemot:
    • kokmateriālus - dēļus, mietiņus un mietiņu pusītes.
  • Preču aprakstiem un attēliem ir informatīva nozīme, parametros vai komplektācijās ir iespējamas ražotāju noteiktās izmaiņas.
  • Konkrētos jautājumos par precēm varat sazināties ar mums.

 

 
  Pirkumu grozs 

Jūsu grozā
nav preču
 
 
  Lietotāju sitēma  
 
 
  Precu salīdzināšana 
 


Salidzini.lv - Interneta veikalu mekletajs
Top.LV
Latvijas Reitingi