Šodien vārdadienu svin:Vesma, Fanija
Latviski
Galvenā   »   BLOKI, BRUĢIS   »   Aeroc

Aeroc
Izdrukāt

BAUROC Remontsastāvs, 20kg


Kods:LimRem/20
Ražotājs:AEROC
Preces tips:AEROC līmes
kg/gab:20 kg
Cena par paleti:8.95 € 




( + ) palielināt


Daudzums:      

AEROC remonta java ir domāta AEROC bloku mūros iespējamo iespiedumu un nodrupumu labošanai un aizpildīšanai. Maisījuma galvenā minerāla sastāvdaļa ir smalki samaltas AEROC bloku drumslas. Tāpēc nodrupumu labošana ar minēto maisījumu nepasliktina mūra siltumizolācijas īpašības. 

Lietošanas instrukcija:
Maisu AEROC remonta javas (20 kg) sajauc ar apm. 8 - 11 l tīra ūdens. Remonta java ar mikseri tiek samaisīta par vienmērīgu masu. Maisīšanas laiks ir vismaz divas minūtes, pēc tam maisījumam ļauj stāvēt apmēram 10 minūtes, tad samaisa vēlreiz. Gatavais maisījums ir jāizlieto 3 stundu laikā pēc ūdens pievienošanas. Labojamās virsmas samitrina un aizpilda ar remonta javu, pielietojot špakteļlāpstiņu vai ķelli. Dziļākos nodrupumus (līdz 50 mm) aizpilda vairākas reizes. Remonta javas temperatūrai ir jābūt virs +5ºC. Ūdens pieliešana maisīšanas traukā sacietēt sākušajai remonta javai neatjauno javas sākuma īpašības. 

Uzglabāšana:
Būvobjektā novietot maisījuma maisus uz pamatnes, nevis uz zemes un aizsargāt no nokrišņiem. Aizvērtā iepakojumā un sausos uzglabāšanas apstākļos līme uzglabājas 1 gadu no tās izgatavošanas dienas. 

 


Lūdzam ievērot

  • Cenas norādītas latos vai eiro ar PVN 21% izņemot:
    • kokmateriālus - dēļus, mietiņus un mietiņu pusītes.
  • Preču aprakstiem un attēliem ir informatīva nozīme, parametros vai komplektācijās ir iespējamas ražotāju noteiktās izmaiņas.
  • Konkrētos jautājumos par precēm varat sazināties ar mums.

 

 
  Pirkumu grozs 

Jūsu grozā
nav preču
 
 
  Lietotāju sitēma  
 
 
  Precu salīdzināšana 
 


Salidzini.lv - Interneta veikalu mekletajs
Top.LV
Latvijas Reitingi