Šodien vārdadienu svin:Vesma, Fanija
Latviski

Špakteles. Gatavās
Izdrukāt

Universālā vieglā špaktele SHEETROCK 20kg (zils)


Kods:SHEETROCK20_zils
Ražotājs:SHEETROCK
Preces tips:SHEETROCK
Svars:20 kg
Cena:20.42 € 





Daudzums:      

Lietošanai gatava špaktelēšanas tepe

 
  • Par 35 % vieglāks svars
  • Visas Sheetrock® universālās špaktelēšanas tepes priekšrocības
  • Mazāks rukums
  • Ļoti viegli slīpēt
  • Pieejams 17l spaiņos, svars 20 kg

Lietošanas pamācība

  • Šuves lente
  • Pirmā kārta uz metāla uzliktņiem, ietvara un stiprinājuma detaļām
  • Otrā un trešā kārta (apdares kārta)
  • Plāns virsmas pārklājums
  • Tekstūras piešķiršana virsmai
  • Plaisas iekšējā apmetumā vai mūrī nav pakļautas mitruma iedarbībai

Priekšrocības

Līdz ar iepriekš minētajām priekšrocībām, kas palielina rentabilitāti, šī tepe uz vinila polimēra bāzes piedāvā arī citas SHEETROCK® lietošanai gatavo maisījumu kvalitātes priekšrocības

  • Gatavā maisījuma lietošanas ērtības un ekonomija:
    Zemākas izmaksas darba vietā. Tepe paātrina darbu, ietaupa naudu. Rūpnīcā samaisīta tepe garantē augstu kvalitāti. Vērā ņemami samazinās ģipškartona plātņu konstrukciju izveidei vajadzīgais laiks
  • Īsāks samaisīšanas laiks:
    Ja papildus nepieciešams lietot ūdeni SHEETROCK® vieglo lietošanai gatavo špaktelēšanas tepi var samaisīt daudz vieglāk nekā standarta sastāvus jo tā ātrāk piesaista ūdeni, līdz ar to samazinās šķīšanas laiks. 
  • Labāka izslīde, teicama saistspēja:
    Raksturīga ārkārtīgi vienkārša izmantojamība, laba plaisizturība un teicama adhēzija. Izcila saistspēja saglabājas pat mitros darba apstākļos. 
  • Mazāk piļu, mazāk zudumu:
    SHEETROCK® universālajās lietošanai gatavajās špaktelēšanas tepes sviesta konsistence mazina pilēšanas iespēju un līdz ar to koka izstradājumu krāsas izmaiņas risku. Dārgi izmaksājošā darba vietas tīrīšana faktiski ir novērsta. Spainī tepi var uzglabāt mitra maisījuma stadijā un lietot vairākus mēnešus vēlāk.
  • Elastīgs lietojums:
    Sekmē pielabošanu pat tādos apstākļos, kas ir saistīti ar ātru materiāla žūšanu, nodrošinot ilgāku mitras malas saglabāšanos, līdz ar to tiek novērsta iepriekš uzklātā maisījuma sarullēšanās un saplīšana; tāpat ir izslēgti traucējumi, kas saistīti ar tepes garozas noslāņošanos no atvērta trauka sienām.
  • Neliels rukums garantē labāku apdares kvalitāti:
    Ražošanas laikā kontrolētie rukuma parametri nodrošina labāku gatavā darba rezultātu, pie tam bez papildu pūliņiem. 
  • Dekoratīvā apdares bez sarežģījumiem:
    Izmēģinājumi leicina, ka SHEETROCK® vieglā universālajā lietošanai gatavā špaktelēšanas tepe ir sevišķi izsturīga pret plaisāšanu lentes malās, līdz ar to tiek novērstas daudzas problēmas, kas ir saistītas ar dekoratīvo apdari . Gludas gatavās šuves atvieglo sekojošo dekoratīvo apdari.

Sagatavošana

Ģipškartona plātnes novieto un uzstāda, ņemot vērā ražotājuzņēmuma norādījumus. Aukstā laikā, kā arī ģipškartona plātņu šuvju apdares laikā temperatūrai ekā jāsasniedz vismaz 13oC. Jānodrošina pienācīga vēdināšana, lai varētu iztvaikot mitrums.

Viegli jāsamaisa spaiņa saturs, nepievienojot ūdeni. Ņemiet tepi tieši no trauka stiprinājuma detaļu un stūra uzliktņu pārklāšanai. Ja tepi lieto malu saistīšanai un šuvju apdarei (it īpaši lietošanai ar mehāniskajajiem instrumentiem), vajadzības gadījumā to var atšķaidīt. Ūdens jāpievieno pa 250ml, lai nepieļautu tās pārliecīgu sašķidrināšanos. Tad tā vieli jāsajauc un jāizmēģina uzklāšana pēc katras ūdens devas pievienošanas.

Uzklāšana

Pārklājiet šuvi ar plānu tepes kārtu un iestrādājiet šuves lenti, atstājot apmēram 1mm tepes zem uzliktās malas. Tepei jāļauj izžūt, un tad tā viegli jānoslīpē. Uzklājiet otro tepes kārtu, liekot apmēram 5cm aiz pirmās kārtas. Pēc izšūšanasvajadzības gadījumā tepe viegli jānoslīpē. Uzklājiet trešo tepes kārtu, liekot apmēram 5cm aiz otrās kārtas. Pēc izšūšanas vajadzības gadījumā tepe viegli jānoslīpē. Uz stiprinājuma detaļu galvām, stūra uzliktņiem un stūru iekšpusē jāuzklāj tikai divas kārtas tepes, liekot uz plātņu virsmas un veidojot ludu virsmu. Ieteicams visas šuves, stiprinājuma detaļas uz uzliktņus noslīpēt pirms sekojošas dekoratīvās apdares.

Dekoratīvā apdare

Virsmas gruntēšana un krāsošana, tekstūras veidošana vai pārklāšana ar tapetēm veicama saskaņā ar lietojamo materiālu ražotāju dotajiem norādījumiem.

Produkta dati

Materiāls: Sastāvs uz vinila polimēra bāzes.

Uzklāšana: Manuāla vai mehāniska

Patēriņs: Apmēram 67,4 kg / 100 m2 ģipškartona plātnes

Uzglabāšanas laiks: 9 mēneši. Aizsargāt no pārliecīga karstuma vai sasalšanas

Iepakojums: 946 ml plastmasas trauks; 5,4 kg un 28 kg plastmasas spainis

Krāsa: Balta

Blīvums: 1,65 kg/l

USG saglabā tiesības izdarīt grozījumus tehniskajos datos un piegādāt produktus, kas var atšķirties no aprakstītajiem un ilustrētajiem, bez iepriekšēja brīdinājuma un saistībām.

Visas norādītās svara un mēra vienības ir nominālās vērtības. “Sheetrock” ir “USG Interiors Corp.” un saistīto uzņēmumu preču zīme.

Lejuplādēt

Dokuments

Izmēri

Darbība

SHEETROCK Plus 3 datu lapa

(892kB)

Lejuplādēt

 


Lūdzam ievērot

  • Cenas norādītas latos vai eiro ar PVN 21% izņemot:
    • kokmateriālus - dēļus, mietiņus un mietiņu pusītes.
  • Preču aprakstiem un attēliem ir informatīva nozīme, parametros vai komplektācijās ir iespējamas ražotāju noteiktās izmaiņas.
  • Konkrētos jautājumos par precēm varat sazināties ar mums.

 

 
  Pirkumu grozs 

Jūsu grozā
nav preču
 
 
  Lietotāju sitēma  
 
 
  Precu salīdzināšana 
 


Salidzini.lv - Interneta veikalu mekletajs
Top.LV
Latvijas Reitingi