Šodien vārdadienu svin:Agija, Aldonis
Latviski

Piedevas būvjavām un betonam
Izdrukāt

FS1, 5L (piedeva cementam, betonam zemās t)


Kods:FS1-5
Ražotājs:EKOFLEKS
Fasējums:5L 
Cena:14.25 € 




( + ) palielināt


Daudzums:      
Paredzēta piejaukšanai cementa un betona javām periodos, kad nakts laikā gaidāms sals un ziemas laikā
  • Uzlabo javu īpašības zemās temperatūrās
  • Nesatur hloru
  • Tehniski nav bīstama

Pielietošana

Piedeva Ekofleks FS1 paredzēta izmantošanai armētajās betona konstrukcijās un cementa javās, kad gaidāms sals vai temperatūras pazemināšanās līdz -130С. Var izmantot ar betona plastifikatoriem, kuri nepalēnina betona sacietēšanas procesu. Neizraisa negatīvus efektus, izmantojot betona sūkni. Paātrina cementa reakciju un svaiga betona sacietēšanu. Uzlabo svaigā betona apstrādi bez papildu gaisa ievadīšanas.

Lietošanas instrukcija

 

 

 

 

 

 

 

 

Piedevu FS1 pievieno cementa vai betona javām vienlaicīgi ar ūdeni. Pirms lietošanas piedevu Ekofleks FS1 nepieciešams samaisīt. Javā pievienojamam cementam jābūt ne mazāk kā 300kg/m3. Uzklājot javu, tās temperatūrai jābūt ne mazākai par +50С. Ūdens daudzums javā ir jāsamazina līdz nepieciešamajam minimumam. Palīgkonstrukciju, formu un stiprinājumu temperatūrai nav jābūt negatīvai. Aizliegts izmantot darbā jebkādas sasalušas piedevas, kā arī strādāt ar sasalušām pamatnēm. Svaigi apstrādātai javai nepieciešams nodrošināt aizsardzību no ātras atūdeņošanās un straujas temperatūras maiņas, līdz spiediens sasniegs 10 N/mm2.

 

Lietošanas un glabāšanas nosacījumi

Materiālu nedrīkst noskalot kanalizācijā un pieļaut tā nokļūšanu notekūdeņos. Plastikas iepakojumu tiek rekomendēts utilizēt speciālos konteineros, atkārtotai plastikas izmantošanai.
 
Drošības noteikumi
Glabāt bērniem nepieejamā vietā. Gadījumā ja produkts ir trāpijis uz ādas, tad cietušo ādas daļu nepieciešams nekavējoties nomazgāt ar ūdeni un ziepēm, ja produkts ir ticis acīs, nekavējoties izskalot acis ar lielu daudzumu ūdens un griezties pie ārsta pēc medicīniskās palīdzības.
 

 

Tehniskie dati
 
Forma: 
Šķidrums
Blīvums:
1,40 -1,43gr/cm3
pH:
3,4 - 3,6
Krāsa:   
Bezkrāsas
Pamatnes un gaisa temperatūra:
no +50С līdz +350С
Patēriņš:              
no 0,1 līdz 1 l uz 100 kg cementa
Derīguma termiņš:
12 mēneši
Iepakojums: 
 5L; 10L
Sertificēts Latvijā

 

 

 

Glabāt oriģinālajā iepakojumā, telpās, kurās pastāvīgā temperatūra ir no +50С līdz +350С un iepakojumam ir jābūt aizsargātam no saules stariem. Transportējot pasargāt no sasalšanas. Pasargāt no piejaukumu iekļūšanas. Derīguma termiņš 12 mēneši no izgatavošanas datuma, kurš norādīts uz iepakojuma.
 
Utilizācijas instrukcija

 


Lūdzam ievērot

  • Cenas norādītas latos vai eiro ar PVN 21% izņemot:
    • kokmateriālus - dēļus, mietiņus un mietiņu pusītes.
  • Preču aprakstiem un attēliem ir informatīva nozīme, parametros vai komplektācijās ir iespējamas ražotāju noteiktās izmaiņas.
  • Konkrētos jautājumos par precēm varat sazināties ar mums.

 

 
  Pirkumu grozs 

Jūsu grozā
nav preču
 
 
  Lietotāju sitēma  
 
 
  Precu salīdzināšana 
 


Salidzini.lv - Interneta veikalu mekletajs
Top.LV
Latvijas Reitingi